реклама Делікат

Міський голова Черкас Сергій Одарич висловив невдоволення тим, як служби «Облавтодору» виконують роботи з ремонту дорожнього покриття по бульвару Шевченка. Минулого тижня вони провели фрезерування ділянки бульвару від вул. Університетської до вул. Б. Вишневецького. Однак станом на понеділок жодних робіт із асфальтування не було проведено.

— Це питання я порушу на зустрічі із губернатором Сергієм Тулубом. Адже розрити вулиці і залишити їх під дощі – це не вихід, — обурився Сергій Одарич сьогодні.

Він навів приклад, як працюють на об’єктах, які ремонтують за рахунок коштів, отриманих від продажу облігацій. Там відразу, щойно провели фрезерування аварійної ділянки, її асфальтують, не залишаючи дорогу на довгий час без покриття.

Натомість, за словами Сергія Одарича,  після дощів на бул. Шевченка утворилися калюжі, вода руйнує нижній шар асфальту, де-не-де вже з’явилися тріщини і ями. Існують ризики, що протягом цього тижня йтимуть дощі. Тож асфальтування провести буде неможливим. А відкладати роботи на весну наступного року – це значить знищити дорогу, інформує прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Фелікс 11.10.2011 18:19
ДОЖИЛИСЬ!!!
....БЕЗ ОСВІТИ - МЕР ДАЄ ТИРКИ ГУБЕРНАТОРУ - ЕКС- МІНІСТРУ, ГЕРОЮ уКРАЇНИ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Lenin 10.10.2011 23:55
Кто-то так не грамотно пишет, все в куче, Облавтодор ето одна фирма(которая к этому отношения не имеет),а Служба автомобильных дорог вторая
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 patalogoanatom 10.10.2011 16:31
"А Серьожа МОЛОДЕЦЬ!!!!!" - це про Лищенка(Облавто дор) йому дощ тільки на руку, можна Тулубу поплакаться, чому не працюють. .........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100