реклама Делікат

Коли знизиться температура, опалення подадуть до шкіл і садочків. Фото з архіву

Коли знизиться температура, опалення подадуть до шкіл і садочків. Фото з архіву

Нині підготовка житлово-комунального господарства Черкас до опалювального сезону на завершальній стадії. Уже здійснено всі чотири етапи необхідних випробувань, було ліквідовано близько 300 поривів і на аварійних місцях замінені труби.

– Зараз у місті проводиться благоустрій після робіт комунальників, засипаються траншеї, – говорить міський голова Черкас Сергій Одарич. – Не підключені до тепломережі лише вісім будинків. Утім, там активно займаються усуненням неполадок. До 15 жовтня з теплом та гарячою водою також будуть будинки по вулиці Одеській, де завершують прокладати додаткові тепломережі.

Крім того, є домовленості з «Черкаською ТЕЦ»  щодо прокладання труб до радгоспу «Черкаський», де будинки взагалі не підключені до центрального опалення.

Загалом роботи з усунення поривів велися силами теплогенеруючих підприємств міста. Однак, за словами Сергія Одарича, він не задоволений роботою з ліквідації аварій на мережах теплопостачання як «Черкаської ТЕЦ», так і КП «Черкаситеплокомуненерго». На його переконання, затримки із проведенням ремонтних робіт будуть доти, допоки ліквідацією поривів теплогенеруючі підприємства проводитимуть самостійно.

— Слід відмовитися від цієї практики і не тримати численні штати ремонтників. За потреби варто залучати сторонні організації, які можуть працювати і вдень, і вночі, — сказав Сергій Одарич.

Він повідомив, що днями проведе з цього приводу зустріч із керівниками цих підприємств. Про це інформує прес-служба міськвиконкому.

Довідка: з минулого тижня опалення за рішенням виконкому було подане до лікувальних закладів міста. Якщо температура знизиться, то опалення подадуть до шкіл і садочків.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Зара 10.10.2011 22:38
Уже чіпляється і за ТЕЦ і Теплокомуненерг о, а чому бюрократія в міськвиконкомі? Де обіцяне черкащанам скорочення? Весь штат міськвиконкомів ських дармоїдів як сидів так і сидить,то цього Сергій Олегович не баче?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100