реклама Делікат

Фото AFP

Фото AFP

Співробітники СБУ в Черкаській області затримали в місті Умань 38-річного місцевого жителя під час отримання ним поштового експрес-відправлення із США, в якому знаходилася контрабандна партія наркотичних засобів.

Під час огляду посилки було виявлено подрібнену речовину рослинного походження, яка була прихована у середині сувенірної свічки.

Відповідно до висновку експертизи, вказана речовина є небезпечним наркотичним засобом – канабісом (марихуаною) вагою 392,82 гр.

Стосовно зловмисника Управлінням СБУ в Черкаській області порушено кримінальну справу за фактом контрабандного переміщення за попередньою змовою з невстановленими особами через митний кордон України, шляхом приховування від митного контролю, особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу, тобто за ознаками злочину, передбаченого  ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією наркотичних засобів, що були предметом контрабанди, та з конфіскацією майна.

Слідство триває. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100