реклама Делікат

Обласна дегустаційна комісія за наслідками недавнього засідання рекомендувала до виробництва 5 зразків нових видів продукції.

Як повідомляє сайт Держстандартметрології в Черкаській області, їх на розгляд представили ТОВ «Імперія продуктів» з смт. Вільшана Городищенського району та Хмільнянська філія СТОВ ім. Шевченка ЗАТ «Агроекопродукт» з Канівщини. Так, городищами запропонували виробництво нових зразків продукції – кукурудзяних трубочок «Бумчик» з начинкою зі смаком полуниці, згущеного молока, шоколаду.  А канівчани – два найменування консервів - “Шампіньйони запечені на грилі в заливі” та “Шампіньйони мариновані по-домашньому”.

 Підводячи підсумки, обласна дегустаційна комісія надала виробникам декілька рекомендацій стосовно надання органолептичної характеристики виробів, дотримання технології виробництва продукції та розширення її асортименту.

Всього з початку року відбулось 10 засідань обласної дегустаційної комісії, на яких було дано дозвіл на виробництво 58 зразків нових видів продукції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100