реклама Делікат

Стали відомі результати першого Всеукраїнського конкурсу «Битва шкіл» від Comfy. Переможцем стала черкаська спеціалізована школа № 17.

До фіналу потрапило 10 шкіл з-поміж більш ніж 2000 зі всієї України. У десятці найкращих було два черкаських загальноосвітніх навчальних заклади – спеціалізована школа № 17 і гімназія № 9. Про це інформує прес-служба МВК.

Фіналісти представили організаторам оригінальні історії розвитку виникнення цифрової техніки. До 7 жовтня на сайті battle.comfy.ua тривало голосування за відеоролики шкіл. Голосування проходило через соціальні мережі. Команди із школи № 17 презентували 9 відеоробіт, із  гімназії № 9 – 4 роботи.

За результатами голосування журі відеоролик «История Apple» команди «voayav» визнаний найкращим серед учасників. Саме цей ролик і приніс для школи 10 нових ноутбуків, а учасники команди отримають плеєри iPod. Крім того, команда школи “school 17” отримає спеціальний приз – “PocketBook”. Інші ролики школи здобули 3, 7, 8 і 9 місця, а відео-робота гімназії № 9 – п’яте місце.

Як повідомив директор школи Дмитро Бунякін, у закладі вже відбулися загальні збори, на яких шкільній громаді були представлені всі команди-учасниці конкурсу, було переглянуто ролик-переможець.

– Ми дуже задоволені результатами конкурсу. Цей конкурс об’єднав усю школу, учнів, вчителів, батьків. До голосування в соціальних мережах долучилися навіть випускники закладу і звичайні небайдужі люди. Це була справжня битва – битва в соціальних мережах. Усім щиро дякую! – зазначив Дмитро Володимирович.

Умови отримання подарунку наразі обговорюються з організаторами. Керівництво закладу з необхідною документацією поїде до Дніпропетровська.

– Від свого імені хочу подякувати громадськості міста за підтримку потреб освітянської галузі. Така активність говорить про небайдужість черкасців, – відзначила директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаського міськвиконкому Ірина Топчій.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Дмитро 11.10.2011 19:31
Интересно, мвк и другие компании будет пиарить "бесплатно" ?

И еще - "освітяни", хватит борзеть, и направляйте выделенные деньги в школы, тогда и у них все будет ок !

А менеджерам Комфи не помешало бы посмотреть на географию расположения их магазинов )
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100