реклама Делікат

Юлію Тимошенко засуджено 7 років з позбавленням права обіймати посади у владі на 3 роки. Такий вирок сьогодні озвучив суддя Родіон Кірєєв. Як пише «Українська правда», суддя зазначив, що враховуючи суспільно небезпечні дії Тимошенко він не бачить підстав для пом’якшення вироку. Тимошенко відбуватиме покарання на території Київської області. У строк буде включено і  її перебування у СІЗО.

Фото Мустафи Найєма з "УП"

Фото Мустафи Найєма з "УП"

Після оголошення вироку прихильники Тимошенко вступили в сутичку з «беркутівцями». «Наш лідер вийде на волю, бо вона – вільна. І вони не можуть ув’язнити її безсмертну душу», - заявив на мітингу Олександр Турчинов.

- За статтею, по якій судили Тимошенко, це мінімальний строк. Вважаю, що суд виніс вирок по праву, - каже «Прочерку» головний черкаський соціаліст, екс-нардеп Олексій Малиновський. – Це ще і мало, я особисто можу назвати десяток справ, за які її можна судити – це і реструктуризація банківських боргів, і завезення цукру з Прибалтики… Нехай доведе свою невинність або визнає провину, тоді є шанс і на апеляцію. Але вона не сприймає рішень суду, дуже впевнена в собі.

Фото Мустафи Найєма з "УП"

Фото Мустафи Найєма з "УП"


Голова обласної організації «Батьківщини» Анатолій Бондаренко, який нині в Києві, сказав, що у БЮТівців нарада з приводу узгодження подальших дій. А от черкаські опозиціонери, як повідомив голова ради об’єднаної опозиції Черкащини Леонід Даценко, радитимуться завтра.

- Ми планували на 14 жовтня акцію «Владу до відповідальності», але у зв’язку з останніми подіями  вона, мабуть, переросте в політичну акцію. А вимоги щодо відставки Сергія Тулуба, скоріше за все, переростуть у вимоги відставки влади і президента, - каже пан Даценко.

Фото Мустафи Найєма з "УП"

Фото Мустафи Найєма з "УП"

 

Леонід Даценко зауважує: лідери опозиції оскаржуватимуть рішення суду і в Україні, і в Європейському суді.

- Позиція Європи дає надію на те, що вони приймуть рішення на користь Юлії Тимошенко.

Леонід Даценко переконаний: вирок був відомий уже на початку судового процесу, оскільки «суддя виголошує те, що йому сказано за стінами Печерського суду».

Відреагував на вирок Тимошенко і міський голова Черкас Сергій Одарич. На своєму блозі він написав наступне:

«Тимошенко посадили…Що далі? Хто очолить опозицію? Кличко? Яценюк? Тягнибок?

Як житиме України без Тимошенко? Майдан-2 чи повна байдужість? Що скаже Росія, а як реагуватиме ЄС? Питань, напевно, більше, ніж відповідей...» - зазначив Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
+10 #10 Луи 12.10.2011 12:01
Думал, Малиновский умнее или хотя бы хитрее. ;-) Теперь после такого заявления его рейтинг упадёт еще ниже чем был. Капец социалистам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9 Социкам 12.10.2011 09:33
Хай би краще Малиновський розказав про 30 срібреників свого боса, САШІ ***МОРОЗКА, з продажу якого розпочалася активна фаза руйнації України.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #8 Ужасть 12.10.2011 09:27
Ну чья бы корова мычала....но Малиновский :-x и компани .......... извините Мароз...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #7 Тамагавк 11.10.2011 21:00
Пане, Бізнесмене, безумовно для будь-якої працюючої людини можна підібрати статтю і в цьому Ви маєте рацію. Але ця риторика недоречна в цьому випадку, бо людина, яка на чолі уряду робила все, аби дбати про власні бізнес-інтереси, а з трибуни мала (і має зараз) народ за стадо, заслуговує на більше покарання. Безумовно, не святі і ті, хто її судять, але вони розуміють одну важливу річ - не можна "доїти" країну, не збудовуючи її. Тимошенко-розкрадач відрізняється від розкрадачів біло-синіх філософією одного дня: сьогодні я при владі, тому що ці дурні мають мене за мессію, а завтра мені немає різниці, де будуть жити діти і онуки цих придурків. А взагалі-то ми втратили світогляд чесної людини, прийнявши хибну філософію лібералізму у всьому, починаючи з економіки, закінчуючи політикою, освітою тощо. Була б інша країна - не замислюючись розстріляли б на центральній площі, транслюючи по всім медіа... А ми слухаємо думку якихось євросоюзів, америк, росій тощо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Оля 11.10.2011 19:53
Одарича вже давно потрібно посадити з його теперішньою молодою командою А ЮЛІ СВОБОДУ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #5 Сергій 11.10.2011 19:38
«Переслідування Юлії Тимошенко політично вмотивоване. Пред’явлені їй звинувачення не визнаються злочинами у всьому світі, це спроби криміналізувати рішення, які вона приймала під час своєї роботи», -заявив Джон Далхусен, заступник директора програми по Європі та Центральній Азії Amnesty International.

«Неправильні політичні рішення такого роду – якщо це було саме так – повинні бути покарані виборцями, а не через суди. Засудження її на підставі даних звинувачень незаконно, і вона має бути негайно звільнена.»

«Суд над Юлією Тимошенко висвітлює системні проблеми судової системи в Україні, і те, яким чином відбувався цей судовий процес, ставить під сумнів незалежність суду», говорить Джон Далхусен.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Фелікс 11.10.2011 17:49
Малиновський наробив скільки лиха для черкащан, що його першого потрібно гнати ................ з Черкас.
Адже це він із своїми однопартійцями Ігорем Калашником, Радуцьким, Оленою Задорожною, Славком Овчаренко, продали і продають дотепер Одаричу черкащан і Черкаси, самі продались і самі розкрадали і продовжують розкрадати місто протягом останніх 5 років.
З таких запроданців фашисти формували поліцейські загони.....
А воно ще..........!!!... ТЬФУ!!!... ..................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+33 #3 Бізнесмен 11.10.2011 16:50
Так як Малиновський займався "бізнесом" йому можна пришити теж декілька справ і заприторити в кутузку на років сім. Пан Малиновський думає, що він живи в пустині або джунглях. Черкаси велике село і всі хто займається бізнесом один одного добре знає....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #2 Оксана Колісник 11.10.2011 16:38
Дуже цікаво! Чому це Сергій Олегович так перейнявся вакансією на чолі опозиції? Чи не зібрався запропонувати свою кандидатуру?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #1 Микола 11.10.2011 16:22
Тягнибок, Яценюк,Кличко не очолять опозицію -кишка тонка!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100