реклама Делікат

Місцеві депутати не приділяють особливої уваги виконанню пунктів перевиборчих програм. Про це повідомила голова правління громадянської мережі «Опора» Ольга Айвазовська, озвучуючи результати громадського моніторингу діяльності органів місцевого самоврядування, передає УНН.

– Ми розуміємо, що у більшості випадків це є загальні гасла, а якщо є конкретика, то після закінчення виборчої компанії, як би це банально не звучало, є купа різних проблем, які не дають можливості виконати ці вербалізовані обіцянки. Коштів у бюджеті не вистачає, не вистачає також політичного впливу тих сил, які знаходяться в меншості. Особливістю цих виборів (2010 року – Ред.) було те, що деякі кандидати, наприклад міській голова Черкас, казали, що не будуть обіцяти нічого громаді і цим будуть відрізнятись від інших кандидатів, – зазначила Ольга Айвазовська.

За її словами, дослідження показало, що можливість забезпечити всі права громадян за короткий проміжок часу після виборів не можливо.

Моніторинг громадянської мережі "Опора" проводився у 15 громадах, він включав у себе експертні опитування, які проводились на початку виборчої компанії та за підсумками діяльності ста днів новообраної влади, піврічне спостереження за роботою депутатів під час сесій міських рад, оприлюдненням проектів рішень тощо.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Вадим 13.10.2011 09:21
Что-то не слышал про опрос. Где можно ознакомится с его результатами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Лёня 12.10.2011 15:30
Я и моя молодая команда что-то делаем, что-то важное...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100