реклама Делікат

Фото Олександра Прокопенка

Фото Олександра Прокопенка

Місцем ув’язнення Тимошенко може бути одна з колоній Черкаської, Дніпропетровської, Харківської чи Одеської областей з мінімальним рівнем безпеки. До такого теоретичного висновку, як повідомляє «Спротив», прийшли українські журналісти.

«Наглядач» однієї з зон заявила, що Юлю в неволі ніхто не дасть образити, бо вона, мовляв, багато зробила для Лук’янівського СІЗО. Крім того, Тимошенко нібито раніше тісно спілкувалася з одним із авторитетних «законників» в Україні, тому підтримка на зоні їй забезпечена.

Під час оголошення вироку суддя Родіон Киреєв заявив, що відбувати покарання Юлія Тимошенко буде в одній з колоній Київської області. Однак джерело в Державній пенітенціарній службі в розмові з журналістами це рішуче спростувало.

По-перше, на Київщині немає жіночої колонії. По-друге, поки що взагалі неможна говорити, де вона відбуватиме строк, оскільки вирок не вступив у законну силу й у випадку подання апеляції буде призупинений. Навіть якщо апеляція залишить вирок у силі, спеціальна комісія вирішуватиме, в яку з жіночих колоній відправити Юлію Тимошенко. При ухваленні рішення буде враховано режим утримання, наповненість колонії та низку інших факторів. Усього в Україні є 10 жіночих колоній, і Юлія Тимошенко може потрапити в будь-яку, окрім Чернігівської, де відбувають строк рецидивісти.

реклама

Коментарі  

 
-3 #2 Нетолерантний 12.10.2011 20:45
А от якраз в Чернігівську і треба було б :-* Ну можна ось в Уманську ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Алёна 12.10.2011 17:49
Да что вы ей место подбираете?! Рассуждаете о том, чего не может быть ни теоретически, ни практически! Не посадят её. Отпустят после заседания аппеляционного суда. Уверена.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100