реклама

реклама

У мікроавтобусі, який втрапив 23 серпня у ДТП на Чорнобаївщині, їхали АТОвці, що поверталися на Київ з Маріуполя, де поминали побратима.

IMG_20160825_110411(1)

Про це «Прочерку» повідомив радник голови Черкаської ОДА Ігор Фесун.

В автобусі були бійці з різних куточків України, всього 11 осіб. Внаслідок ДТП, що сталося біля повороту на Мельники через зіткнення з вантажівкою, 9 осіб втрапили до Чорнобаївської райлікарні, а двоє до Золотоніської райлікарні. На жаль, через серйозні травми одна жінка померла в Чорнобаї. Водій вантажівки не постраждав.

Нині одного з двох, що перебували в Золотоніській райлікарні, перевели в Черкаси. Інший – Євген Українець з Дрогобича перебуває в Золотоноші. Вранці він прийшов до тями. Чоловік – колишній військовослужбовець батальйону «Торнадо», як і більшість постраждалих.

У коментарі журналісту «Прочерку» він зазначив, що не пам’ятає ні ДТП, ні того, що цьому передувало. Проте чоловік почувається краще.

За словами заступника головлікаря райлікарні Володимира Кобаля, Євген Українець переніс політравму (сукупність травм, які характеризується значними змінами структури та функції органів і систем органів), йому зроблено операцію на черевній порожнині, наразі динаміка позитивна. Усім необхідним він на сьогодні забезпечений.

fKzBne8LEpQ

реклама

Коментарі  

 
+10 #3 не байдужий 25.08.2016 20:17
Дуже суха інформація, але статус учасника АТО не дає жодного права порушувать правила дорожнього руху. Про те останнім часом спостерігаються значні і не виправдані пом*якшення в обранні міри покарання АТОвцям, так за згвалтування не повнолітньої дали 2 роки умовного (ІНТЕР,Стосуєть ся кожного, 12. 08. 2016р)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Висновок 25.08.2016 17:59
Цитую водила:
Вообщем, пить нельзя за рулем.

П'янство і транспорт - несумісні, все закінчується сумно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 водила 25.08.2016 13:39
Вообщем, пить нельзя за рулем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100