реклама

реклама

Уряд підтримує ініціативу черкаської влади про розбудову туристичної інфраструктури міста Умані. Про це заявив Прем’єр-міністр Микола Азаров у ході робочої поїздки до міста Умань Черкаської області.

Під час відвідання Національного дендрологічного парку України «Софіївка» Прем’єр-міністр вислухав пропозиції щодо розбудови туристичної інфраструктури Умані, зокрема виділення додаткових земельних ресурсів для парку «Софіївка», на якій будуть побудовані готелі, транспортна інфраструктура.

Також керівництво Черкаської області внесло пропозицію щодо будівництва пасажирського аеропорту в Умані, який сприятиме розвитку туристичної галузі. Микола Азаров підтримав таку ініціативу та пообіцяв, що Уряд розгляне такі можливості. Про це повідомляє прес-служба Уряду.

Як інформує УНН, у дендропарку «Софіївка» Микола Азаров та директор парку Софіївка Іван Косенко посадили дуб. Прем’єр висловив сподівання, що дуб збережеться тисячу років.

«Ось ми з вами помремо, а він буде й далі стояти», – сказав Микола Азаров.

Прем’єр також нагородив грамотою Кабінету міністрів директора парку Софіївка Івана Косенко «За визначний внесок у розвиток паркового мистецтва».

реклама

Коментарі  

 
+8 #1 Лёня 14.10.2011 15:15
«Ось ми з вами помремо, а він буде й далі стояти», – сказав Микола Азаров. Аби тiльки швидше!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100