реклама

реклама

Директор ТОВ «Телекомпанія Антенна» Валерій Воротник наводить, як він висловлюється «цікаву і дуже важливу деталь про вчорашні «громадські слухання» з питання розміщення сміттєспалювального заводу на території міста Черкаси.

«Хтось з організаторів, ініціаторів, кришувателів цього дійства відверто порушив закон. Збір обробка, зберігання особистих даних громадян без їх згоди... Нижче скан «Анкети» учасника слухань. Висновки робіть самі. І сподіваюся на відповідну реакцію прокуратури та поліції. Навіщо організаторам паспортні данні громадян? Відповідь дуже проста. Вчора ми побачили застосування звичайних брудних схем залучення «мережі» задля створення позитивного результату слухань. Як на виборах. Мережа - грошова «піраміда». Можна використати для чого завгодно. Хоч для чергового «МММ». Висновок мій особистий про «інвесторів» - шахраї», – зазначив Валерій Воротник у "Фейсбуці".

14359052_1348002435251962_279225378835866748_n

До речі, громадський діяч Костянтин Долецький також наводить в соцмережі цікаву інформацію: «Позаду мене, вже в самому кінці, на голосування, лишилося 4 людей, сиділи поряд, адекватно коментували. Голосували ПРОТИ схвалення резолюції. Наступне голосування, вони тримають картки ЗА відхилення, аж тут до них підходить чоловік і скрізь зуби аж шипить: «ви що .... робите»? Ті в шоці, розуміють, що налажали, починають відмазуватися. Їх завершальна фраза: «<ім'я чоловіка>, ти скажи, що ми утрималися! Тільки не кажи, як ми справді голосували, добре? Скажи, що утрималися! Ми ж не знали!» І тут я згадав вибори, де такі ж за кілька сот гривень голосували за поплавського... Так сумно стало....», – зауважив Костянтин.

index

Нагадаємо, що вчора в Черкасах відбулися досить емоційні громадські слухання щодо можливості будівництва сміттєпереробного заводу на Черкащин. Громадськість сказала «Ні», проте укомпанії «Еко-Баік» повідомили, що збираються продовжувати втілювати в життя свій інвестиційний проект зі зведення сміттєпереробного заводу в Черкасах.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100