Черкасах завершилися змагання з кульової стрільби за програмою міської спартакіади працівників виконкому та депутатів міської ради. Депутати та чиновники свою влучність перевіряли у стрілецькому тирі гімназії № 9 ім. О.М. Луценка.

Лідером у вправі МГ-1 (малокаліберна гвинтівка) на дистанції 25 метрів став депутат Андрій Більда, який набрав 95 очок. Другим був депутат Валерій Воротнік (85), третім – заступник юридичного відділу МВК Максим Науменко (80).

У вправі МП-1 (малокаліберний пістолет) на дистанції 25 метрів найвлучніше стріляє начальник відділу екології МВК Володимир Гусаченко. Він вибив 78 очків. Максим Науменко завершив змагання з другим результатом і 74 очками, а депутат Ігор Кіта – з третім результатом і 65 очками.

Міська спартакіада працівників виконкому та депутатів міської ради започаткована цьогоріч. За програмою спартакіади вже були визначені переможці у настільному тенісі, шахах, шашках і пляжному волейболі. Невдовзі організатори планують провести змагання з волейболу і міні-футболу. Про це інформує прес-служба МВК.

Нагадаємо, що депутат Андрій Більда входить до фракції "Вільні Демократи", а Валерій Воротнік - до фракції "Екологія та соціальний захист", яка більше "дружить" з опозиційними паріями, ніж провладними.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100