В кінці вересня 2016 року в Черкаській спеціалізованій школі №17 відбувся регіональний дебатний турнір, організований дебатним клубом «Максимум» з нагоди 10-річчя клубу.

1

Дебатний клуб « Максимум» Черкаської спеціалізованої школи №17 заснований 2006 року і розпочав свою історію, коли учні школи вперше взяли участь у семінарі-практикумі дебатних клубів у Пущі-Водиці. Наразі клуб «Максимум» складається з молодшої ліги (учні 6-8 класів), старшої (учні 9-11класів) та англомовного треку. За 10 років свого існування учні брали участь у Всеукраїнських та Міжнародних турнірах. У 2007 та 2008 роках англомовна команда у складі Кувіти Т., Кушулуна О., Сопільняк А. стала кращою та представляла Україну в Чехії і Болгарії.

Цьогорічний турнір зібрав 24 команди, серед яких були також гості з Червоної Слободи, Кривого Рогу та Бердянську. Боротьба була цікавою та захоплюючою, запитання продуманими і влучними. Сума набраних балів визначила півфіналістів, які дебатували раунд імпровізації: «Казки породжують лінощі» і «Лінощі двигун прогресу». Турнір визначив переможців у трьох треках: молодша ліга – І місце «Максимум-І» у складі Кандул М., Синельникова Д., Сердюк К. ІІ місце «Максимум-ІV» Калиновська Д., Душейко А., Доманський І. Кращими спікерами треку стали Калиновська Д. та Сердюк К. У старшій лізі перемогли команди з гімназії №9 та м. Бердянськ. Серед англомовних команд перше місце дісталось учням ПМГ, а друге команді клубу «Максимум» у складі Лупини І., Онищенко А., Чорного В.

Турнір тривав 8 годин, а по його закінчені переможці були нагороджені сертифікатами, дипломами, переможці отримали подарунки від партнеру заходу - ПриватБанку.

Турнір завершився, але учасники вже налаштовані на нові змагання і зустрічі.

Про це інформує прес-служба ПриватБанку в м. Черкаси

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100