реклама
Sucurity Police

реклама

Учора під час зустрічі з черкаськими журналістами, віце-спікер парламенту Микола Томенко зауважив, що Черкащина скоро вийде на перше місце в рейтингу наймарнотратніших і марнославніших областей.

Губернатор – віце-спікеру: «Нехай попрацюють хоч десь: там де роблять справи…»

Губернатор – віце-спікеру: «Нехай попрацюють хоч десь: там де роблять справи…»


 – Я стурбований тим, як на Черкащині розвивають туризм. Читав, що мовляв, Томенко й інші «класики» нічого не розуміють в туризмі. Але для того, щоб їздили в Черкаську область, треба робити дороги, дорожні знаки, трьохзіркові готелі, нормальні туристичні бази для студентів, відроджувати історичні пам’ятки. А владі треба робити вертолітні майданчики, морські шляхи відроджувати. При цьому ніхто не знає ціни цих морських прогулянок, бо все замулене. Я теж був любителем їздити Дніпром в студентські роки, але тоді були пільги пенсіонерам і студентам, і купа дотаційних проектів, – зауважив Микола Томенко.

Такі повчання викликали обурення в голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба. У понеділок на прес-конференції він зазначив, що не поважає таких людей, як Микола Томенко.

– Для того, щоб про це говорити, треба щось зробити в житті, прийти й показати людям, що оце, мовляв, я зробив. Може, не своїми руками, але хоча б організувати що-небудь. А коли ти просто говориш про якесь марнотратство, про те, що не так роблять… Знаєте, це аби поговорити. Тому я таких людей не поважаю. Нехай попрацюють хоч десь: там де роблять справи, де є конкретні дії і де можна побачить результати їх роботи…, – зауважив Сергій Тулуб.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #13 папа Карло 26.10.2011 12:50
А он думал что вице-спікер подхватит под мышку трактат с его 504 фотографиям и будет бегать по черкащине как Буратино с азбукой по стране Дураков?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Капризи 26.10.2011 12:42
Мало того, що всі і вся залежні від влади вистроїлися в шеренгу цілувальників. Він щей опозиціонера Томенка хоче в ній бачити.
Занадто капризно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #11 Инерция 26.10.2011 10:40
Виктор Андреевич всё это видел, но только махал в телевизоре руками, словно заряжающий воду Алан Чумак, нес какую-то ахинею и торопился закончить строительство грандиозного мемориала Голодомора. Словом, отрешился от всех проблем и продолжал блажить, развлекал себя свистульками и трипольскими горшками
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #10 Самсон 26.10.2011 08:27
Я теж був любителем їздити Дніпром в студентські роки, але тоді були пільги пенсіонерам і студентам, і купа дотаційних проектів, – зауважив Микола Томенко.
----------
Это ностальгия по коммунистическо му прошлому?
А во-вторых. Посмотрел, что же он сделал, Томенко. Ежедневник на 2012 год который будет не раздаваться бесплатно, а ПРОДАВАТЬСЯ за деньги. Так, что это элемент корупции. Пользуясь служебным положением, за деньги отведенные на работу в округах рекламирует свой бизнес
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9 Sirko 25.10.2011 19:33
У розумінні Тулуба "книжка" - це коли там 504 його фотки, а Томенко, такий смішний, якісь українські щорічники видає, та всякі співанки-колиханки українською і дарує Шевченкові портрети. Хіба ж то робота? А от позувать красіво і щоб більш нікого і нічого видно не було - то вже мистецтво. В цирку, вам, шановний Муамар Маодзедунович Тулуб, треба себе спробувать, досягенте світової слави.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #8 cgvhb 25.10.2011 16:21
ПЕРЕДАЧИ ПО тв СЕГОДНЯ КАЖДАЯ 2 ПОДСТИЛКА ВЕДЁТ И КНИГИ АНАЛОГИЧНЫЕ ОНИ ЖЕ ТОЖЕ ИЗДАЮТ! НАЗОВИТЕ ХОТЯБЫ ОДНО КОНКРЕТНОЕ ДОСТИЖЕНИЕ ДЕЯТЕЛЯ ТОМЕНКО!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #7 Цікаво 25.10.2011 13:19
Це говорить чотирижди міністр і Герой України чи це почулося у дворику з пісочниці?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #6 Самсон 25.10.2011 09:45
Языком молоть - не мешки ворочать.
Ющенко так красиво руками разводил, так красиво гутарил...заслушаешься.
А резиденция Б.Хмельницкого в Чигирине недостроена да и та, что есть, разваливается. Зато вывески по дорогам нацепляли "Золота пидкова". Теперь больница будующего? Деньги с народа выдурили, а больница где???
Советчиков хоть гать гати. Одна Майборода чего стоит. Не успевают за ней порады записывать...а делать кто будет? Дядя???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #5 Український вовк 25.10.2011 09:20
Заділо за живе Борисовача :lol:
Ну Томенко який би не був але видає книижки, веде проекти,і в тому числі і 7 чудес України та Найкращі Фортеці, Замки, Палаци України і т.д.
А Борисович вбахав 100 бютжетних лимонів в Гелікоптерний майданчик для президента та олігархів.....Юорисович, не вірю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Думаючий 25.10.2011 08:43
Томенко таки робить щось - видає щоденники, які (ніде правди діти) потрібні діловим людям, серед яких (повірте) є патріоти. Але головне, що він започаткував ряд проектів, якими відроджує нашу культуру: Сім чудес України тощо. Дивіться телеканал ТВІ і розвивайтеся, там його програми показують. А зокремА, показують і Чигиринські будівлі Золотої підкови, на які нинішня обласна влада в особі Тулуба наплювала. Яка там резиденція Хмельницького!, коли Тулуб відновлює ресторани (а для людей каже - річпорти). Тож звичайно правда в очі колить і Тулуб біситься зі слів Томенка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100