реклама Делікат

Вони прийшли на роботу…

Вони прийшли на роботу…

40 молодих фахівців розпочали свій трудовий шлях у 17 відділеннях обласної лікарні. Цьогоріч до колективу закладу приєдналося 7 лікарів та 33 медичні сестри терапевтичного та хірургічного профілів.

- Ми раді такому поповненню, адже кожна людина у нас на вагу золота. На сьогодні Головним управлінням охорони здоров’я та медицини катастроф проводиться активна робота щодо стабілізації дефіциту усіх лікарських кадрів, - зауважив Володимир Брожик, начальник Головного управління охорони здоров’я та медицини катастроф Черкаської облдержадміністрації. - У області також проводиться профорієнтаційна робота і вже цього року на 66 місць цільового прийому до медичних ВНЗ, виділених МОЗ України для області, направлено 212 абітурієнтів. Молоді спеціалиісти – це майбутнє нашої медицини, тому ми всіляко будемо підтримувати та стимулювати молодь і надавати їм умови для праці.

Головний лікар Черкаської обласної лікарні Олександр Дудник привітав нових працівників закладу та наголосив, що вони прийшли на роботу в один із найпотужніших медичних закладів Черкаської області.

- У нашій лікарні працює 16 заслужених лікарів України, 2 заслужені працівники охорони здоров’я, 8 кандидатів медитчних наук. Вам є у кого повчитися. І вже через 10-15 років обличчя Черкаської обласної лікарні будете визначати ви.

Про це повідомляє офіційний сайт Головного управління охорони здоров'я та медицини катастроф Черкаської облдержадміністрації.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100