реклама

реклама

Народний депутат України, мажоритарник від Черкащини Володимир Зубик задекларував загальний дохід у 2015 році на суму понад 3 млн. 700 тисяч гривень (заробітна плата, оренда і продаж майна, банківські проценти).

ФОТО УП

ФОТО УП


Про це свідчить електронна декларація, опублікована в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

При цьому заробітна плата за основним місцем роботи – у Верховній Раді України (65 тисяч гривень) – склала менше 2 відсотків доходів народного депутата. Також Володимир Зубик вказав, що разом із дружиною Оленою, отримав у 2015 році поворотну фінансову допомогу від Дмитра Спітковського, який є помічником народного депутата (відповідно до даних офіційного порталу Верховної Ради).

Загальний розмір цієї допомоги на родину склав майже 1 млн 700 тисяч грн. Серед доходів також кожен з подружжя отримав від Фонду гарантування вкладів фізичних осіб по 200 тисяч гривень як повернення вкладів у збанкрутілому банку «Дельта». У власності депутата і його дружини є 10 земельних ділянок у Ясногорівці Макарівського району Київської області загальною площею у понад 150 тисяч квадратних метрів.

Володимир Зубик зазначив, що володіє будинком у Ясногорівці (площа 859 м2), адмінбудівлею у Києві (1856м2) та квартирою у Києві (100м2).

Олена Зубик володіє у Києві двома квартирами загальною площею більше 400м2. Безпосередньо народний депутат є власником трьох автомобілів – BMW (750LI, 2011р.в.), MERCEDES-BENZ (S500L4M, 2003р.в.) і MERCEDES-BENZ (VIANO, 2012р.в.), дружина володіє автомобілем Lexus, 2010р.в.

У декларації Володимира Зубика відображено, що він має 50 тисяч гривень готівки, а на банківських рахунках у подружжя лежить більше 1 млн 350 тисяч грн, майже 60 тисяч доларів та 5 тис. євро.

До речі, у народного депутата Володимира Зубика відображено також, що він сплачував у 2015 році за послуги з тимчасового проживання (готель) у Росії – два платежі на загальну суму понад 240 тисяч гривень. А серед його доходів, зазначено, що він отримував доходи за оренду майна від представництва "ВАТ "РОСОБОРОНЭКСПОРТ" (445 тисяч.грн.).

реклама

Коментарі  

 
+9 #3 Дід МаЗай 01.11.2016 13:26
Ото вже криміналь! Йой, хлопці-дівчата! Та той Зубик в порівнянні з нинішніми революційними матросами, що за три роки від майдану з голих-босих стали мільярдерами, просто бідна церковна мишка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #2 195 виборчий округ 31.10.2016 21:52
Особенно зубик проявил себя,как благодетель в Чигиринском районе.По инвестициям сейчас Чигиринщина находится на одном из первых мест среди таких же районов Украины,да что там Украины бери выше -Европы.После его первой каденции от Чигиринщины оно ,как оно и обещало, согласно его программе,стал активно привлекать инвесторов.за что Чигиринщина очень просила,чтобы и во вторую каденцию депутата оно болтатировалось именно от Чигиринщины,пос кольку надо было завершить начатые благие дела.Спасибо вам зубик всея Чигиринщины за нашу счастливую жизнь.А всем тем.кто шестерил у зубика за 30сребреников застрелиться, СУ*Иплять!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 тулуп 31.10.2016 20:06
Зубик допомагає Черкащині усім чим може. На його окрузі люди живуть заможно і щасливо. Рівень життя на окрузі став найкращим у Європі,а може і у світі. Грошей у людей стало стільки,що не знають куди дівати. Дякуємо тобі Воло!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100