реклама Делікат

Як поінформував Юрій Дубецький, нині на обліку стоїть 300 осіб, котрі займаються  проституцією

Як поінформував Юрій Дубецький, нині на обліку стоїть 300 осіб, котрі займаються проституцією

У Катеринопільському районі викрито п’ятьох злочинців, які під приводом легальної роботи на полі вивозили людей в інші регіони, забирали паспорти і змушували працювати лише за їжу та ночівлю в непридатних для життя бараках. Нині проти зловмисників порушено кримінальну справу. Про ці та інші злочини, які були вчинені на Черкащині за 10 місяців цього року, розповідав на прес-конференції  начальник  відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України в Черкаській області Юрій Дубецький.

 Як повідомляє прес-служба обласного УМВС, за 10 місяців роботи працівники ВБКТЛ УМВС викрили 41 злочин, з них 11 – у сфері торгівлі людьми, 16 – злочини проти суспільної моралі, 8 – сутенерство та 6 – матеріали порнографічного змісту.

Щодо проституції, то, як поінформував Юрій Дубецький, нині на обліку стоїть 300 осіб, котрі надають відповідні послуги. Частина з них вживає наркотики та має «букет» венеричних захворювань. Так, нещодавно, працівниками міліції було викрито масажний салон, в якому надавалися послуги інтимного характеру. Осіб, які керували цим закладом, затримано, проти них порушено кримінальну справу.

Розповідав пан Дубецький і про схему збагачення за допомогою жебраків. Нині правоохоронці працюють над викриттям бізнесменів, котрі курують прохачами.
За словами Юрія Дубецького, в області набирає обертів кіберзлочинність. Найтиповішими злочинами тут є незаконне заволодіння коштами з рахунків громадян. Кількість таких злочинів зростає з року в рік.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100