реклама

реклама

Протягом минулого тижня команда міжнародного освітнього агентства ICEA організувала тиждень іноземних мов у "Некафе". Три вечори підряд у стінах затишного закладу звучала польська, англійська та іспанська. Про це інформує прес-служба ІСЕА.

У вівторок, 25 жовтня, викладач польської мови Віталій Боримський провів майстер-клас "Як розпитати дорогу у поляка?" та розповів про фальшивих друзів у польській мові. Протягом вечора також поспілкувалися про історію та культуру Польщі, а наприкінці розучили пісню.

У середу, 26 жовтня, при ніжному світлі та у дружній компанії викладач англійської мови агентства ICEA Принц Твум провів насичений Speaking Club у "Некафе".

А у четвер, 27 жовтня, у стінах "Некафе" звучала тепла іспанська мова. Викладач ICEA аргентинець Хесус Габріель Магажанез навчив гостей презентувати себе іспанською і розрізняти латиноамериканський та європейський манери вимови. Також у спокійній атмосфері гості розучували іспанські пісні та мали змогу послухати про культуру та життя в Аргентині.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100