реклама Делікат

На Черкащині спостерігається тенденція щодо поступового зростання рівня зайнятості населення за визначенням МОП з 58,1% (в середньому за І півріччя 2010 року) до 58,7% (в середньому за І півріччя 2011 року); зменшення як кількості безробітних за визначенням МОП, так і рівня безробіття. Про це на обласній колегії 26 жовтня поінформував директор обласного центру зайнятості Володимир Вовченко.

 У свою чергу, голова федерації профспілок Петро Шевченко наголосив на потребі посилення роботи легалізації робочих місць вирішення питання щодо підвищення «ціни робочої сили».

На засіданні також ішлося про те, що велика частина безробітних – це жителі сільської місцевості. Як поінформував начальник головного управління агропромислового розвитку Вадим Рудишин, в області спостерігається позитивна тенденція працевлаштування сільського населення – цьому сприяє відновлення цукрової галузі області, відкриття нових переробних підприємств, тощо.

Підсумовуючи це питання, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Рябцев наголосив на гострій потребі створення нових робочих місць. До того ж, за його словами, особливу увагу слід приділити приведенню у відповідність до потреб ринку праці освітньої галузі, інформує прес-служба ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 ТА ТИ ШО? 27.10.2011 12:33
Коли Тулуб вийшов, Корнієнко може і поржать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100