реклама Делікат

На люках у Черкасах відтепер зображуватиметься герб міста на напис «Власність громади міста Черкаси». Перший незвичайний екземпляр змонтовано на площі біля міськвиконкому.

Перший люк змонтовано на площі коло мерії

Перший люк змонтовано на площі коло мерії


  У мерії зазначили, що нововведеннями займається КП «Черкасиводоканал». Там ситуацію пояснили так:

- У зв’язку з масштабними ремонтними роботами вирішено змінити покришки на люках. Ми зробили замовлення. З Бердичева поки що надіслали 30 екземплярів. Два з них вже встановлено біля міськвиконкому та водоканалу. Решту плануємо монтувати найближчим часом.

За словами головного інженера «Черкасиводоканал» Григорія Руденка, нові колоритні покришки встановлюватимуть і на дорогах. Щоправда, там вони будуть важчими (вантажовитривалість понад 20 тон).

- Нові дешевші: замість 1000 грн за одну чугунку ми віддаватимемо 300 грн за одну полімерпіщану. Покришки витривалі у користуванні. Подібну практику ми спостерігали у Вінниці, звідки власне і перейняли ідею з гербом, – переконує він.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 sh239k25 29.10.2011 01:14
Как богата уродами Украинская земля. Когда уже красть будет нечего на этой земле??????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Оксана Колісник 28.10.2011 20:12
Полімерпіщана - це єрунда. Перші класні полімерні кришки, а також відбійники і вкладки для переїздів трамвайних колій робило (не знаю, чи робить) об'єднання "Дніпрошина". То - фірма!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Фелікс 28.10.2011 12:08
На стоянке возле маг. "Лисовой" уже один такой полимерный люк продавлен =(
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Вадим 28.10.2011 10:05
Ну почему у нас отличную идею не могут до конца отлично сделать? Ну почему нужно было уродовать все небрежным зацементированн ым огрызком, ну неужели нельзя было аккуратно доложить плитку?!
Так же и вело-парковку поставили, парковка хорошая, но повыбивали плитку и наляпали цемента, чем сразу показали, что мы не в Европе, а в Украине.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100