реклама Делікат

Насправді на Черкащині призупинено експлуатацію шести загальноосвітніх шкіл, а садочків – жодного. Про це «Прочерку» повідомив заступник головного державного санітарного лікаря Черкаської обласної СЕС Володимир Папач.

Про тимчасове припинення роботи 70 шкіл та дитсадків у Львівській та Черкаській областях напередодні повідомляли «Подробиці». Проте в обласній СЕС цю інформацію вважають недостовірною.

– У жовтні ми призупинили експлуатацію шести загальноосвітніх шкіл. Причині різні – недотримання температурного режиму у харчоблоках, незадовільний санітарно-технічний стан. Я вперше бачу цифри, оприлюднені тим каналом. Загалом, у школах ми провели 269 обстежень. До дисциплінарної та адміністративної відповідальності притягнено 25 посадових осіб (переважно директорів шкіл). Відсторонено від роботи за невчасне проходження медичного огляду 39 працівників. Дитячі садочки цього місяця під ревізію не потрапили. Де журналісти «Подробиць» взяли ті дані, залишається загадкою, – коментує  Володимир Папач.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100