реклама

реклама

Вугільний Герой Тулуб переймав досвід у аграрного Героя Васильченка

Вугільний Герой Тулуб переймав досвід у аграрного Героя Васильченка

Природні та економічні можливості нарощування поголів’я великої рогатої худоби в області використовується не в повному обсязі. Про це повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб на загальнообласній конференції з питань впровадження сучасних інтенсивних технологій ведення галузі тваринництва, зазначивши, що у цілому, за наслідками роботи галузі, область посідає провідне місце в державі.

– Необхідно постійно дбати про розвиток особистих селянських господарств. У цій категорії виробляється 11 відсотків м'яса худоби та птиці, 55 відсотків молока та 30 відсотків яєць від загальних обласних об’ємів. В особистих селянських господарствах утримується: 75 тисяч голів великої рогатої худоби (майже 40%), 242 тисячі голів свиней (50%) та 5 мільйонів (17%) голів птиці. Для значної кількості селян дохід, отриманий від ведення особистого селянського господарства, є основним, – зазначив Сергій Борисович, додавши, що один працюючий у галузі тваринництва дає 6 робочих місць жителям міста, які зайняті на переробці, транспортуванні та реалізації продукції тваринного походження.

Конференція складалася з двох етапів. Спершу учасники ознайомилися з сучасними технологіями ведення галузі тваринництва у СТОВ АФ «Маяк» (директор - Герой України Микола Васильченко), що у селі Піщане Золотоніського району, а далі обговорили актуальні питання розвитку тваринництва під час пленарного засідання у золотоніському будинку культури. На засіданні фахівці галузі обговорили питання ефективності запровадження сучасних технологій і забезпечення на цій основі подальшого розвитку основних галузей тваринництва – молочного скотарства та свинарства. Про це інформує прес-служба губернатора.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Жіватнавод, однако 31.10.2011 10:51
Олені. Олені, небриті і неголені... Якщо їх вирощувати - то треба порадитися з Героєм Чукотки Абрамовичем ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100