реклама

реклама Делікат

реклама

У Києві відкрився Міжнародний молодіжний форум «Розробка й апробація інноваційних методик залучення активної молоді країн СНД до соціального служіння». Як повідомив УНІАН у РФ прес-секретар Міждержавного фонду гуманітарної співпраці держав-учасниць СНД Олександр КАЛУГІН, у форумі беруть участь 120 молодих людей із 8 країн Співдружності: Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Казахстану, Молдови, Росії, Таджикистану та України.

Організатори форуму впевнені, що його програма дозволить об`єднати представників скаутських організацій країн СНД і створити дієві програми, які стимулюватимуть інтерес молоді до соціально-корисної діяльності.

Після відкриття учасники форуму відправилися в наметовий табір «Витоки» (Корсунь-Шевченківський район Черкаської області), де й працюватимуть над розробкою інноваційних технологій залучення молоді до соціально корисної діяльності.

Завершиться форум 7 липня підсумковим круглим столом, в якому візьмуть участь представники державних структур, наукової та творчої інтелігенції, громадські діячі та представники дипломатичних місій країн СНД, акредитованих в Україні.

 Джерело: інформаційне агентство «УНІАН»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100