реклама Делікат

Президент України Віктор Янукович вже підписав Укази про звільнення двох голів облдержадміністрацій: Запорізької та Львівської. Тексти Указів розміщені на сайті глави держави.

Михайло Цимбалюк позбувся губернаторського крісла на Львівщині, а Борис Петров – на Запоріжжі.

Також на сайті Президента з’явилися Укази про призначення головою Запорізької ОДА Олександра Пеклушенка, а головою Львівської ОДА – Михайла Костюка. Про їх призначення з посиланням на урядові джерела повідомляли сьогодні вранці всеукраїнські ЗМІ.

Разом з тим, у ЗМІ згадувалося і прізвище голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба. Йому пророкували посаду прем’єр-міністра Криму.

Ще зранку всеукраїнські ЗМІ поширили інформацію, що існує урядове подання на призначення Сергія Тулуба прем’єр-міністром Криму. Фото з сайту Президента

Ще зранку всеукраїнські ЗМІ поширили інформацію, що існує урядове подання на призначення Сергія Тулуба прем’єр-міністром Криму. Фото з сайту Президента

«Руководить Крымом снова будет донецкий?» – одразу ж з’явилися відповідні заголовки в кримських ЗМІ.

«У кулуарах Черкаської обласної ради та облдержадміністрації давно подейкували про можливе призначення Тулуба прем'єр-міністром Криму і про консультації щодо кандидатури на посаду прем'єра Криму між Президентом і мерами кримських міст, які є ставленниками покійного Джарти. Місцеві регіонали прийняли правильне рішення про нескликання чергової сесії Черкаської обласної ради на 11 листопада 2011 року (на офіційному сайті обласної ради відсутня інформація про призначення дати проведення сесії), напевне плануючи після призначення Тулуба в Крим влаштувати урочисту сесію…», – пише на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук депутат обласної ради від «Батьківщини» Максим Колісник.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 sh239k25 03.11.2011 13:11
Бедный Крым! Может и Черкассам повезет, расцветут каштаны даже зимой.
Еще бы кому-то Одарыча подарить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Лёня 02.11.2011 20:29
Невже цей "герой України" нас покине? Йому ж тiльки нещодавно опозицiя нове житло подарувала - будку собачачу!А то до цього був безхатченком :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Лора 02.11.2011 19:38
Да пускай катит и поскорее в єтот Крим, а к власти пускай приходит Саша Черепко
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100