реклама Делікат

У четвер, 3 листопада, в усіх областях України очікуються акції протесту проти політики влади. Організатори обіцяють, що люди люди вийдуть до кожної обласної, районної та міської чи селищної ради. До заходу планують приєднатися понад 200 громадських організацій. Кожна з них має свої вимоги, але їх об'єднує вимога розпустити парламент, інформують всеукраїнські ЗМІ.

Не відстають і Черкаси. Під стінами обласного Будинку рад вже розпочався мітинг, організований комуністами. Разом з тролейбусниками та пільговиками вони вимагають повернення на лінії міста всіх пільгових тролейбусів. Про це «Прочерку» повідомив депутат обласної ради від КПУ Віктор Роєнко.

Нагадаємо, що сьогодні о 10-й годині розпочнеться сесія міської ради, де розглядатиметься тролейбусне питання.

Сьогодні ж о 10-й годині розпочнеться мітинг під стінами міського Будинку рад. Голова Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України, голова Черкаської профспілки підприємців, працівників торгівлі, громадського харчування та послуг Леонід Запорожець повідомив «Прочерку», що підприємці вимагатимуть розпуску парламенту, депутатів Черкаської міськради та вимагатимуть від Президента накласти вето на Податковий кодекс.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Фальш опозиція. 03.11.2011 14:34
В Донецке у памятника Тарасу Шевченко, неподалеку от здания Донецкой облгосадминистр ации сегодня проходит акция протеста, в которой принимают участие более 1500 человек. Акция началась в 11:00 и продолжается второй час.
А в Черкасах 15 осіб, це говорить про авторитет лідеров Опозиції.Красна ціна в базарний день.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100