реклама

реклама

Уманською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення відносно 40-річного громадянина Грузії, який перебуваючи в м. Умань біля магазину «Фуршет», з метою таємного викрадення чужого майна, просунувши руку через відчинене вікно до салону автомобіля, який перебував на паркові, намагався таємно викрасти майно, а саме: чоловічу сумку, в якій знаходився мобільний телефон, чим міг заподіяти потерпілому матеріального збитку на загальну суму майже 3000 гривень,  однак не довів свій злочинний умисел до кінця, так як був затриманий свідками вчинення даного правопорушення.

За результатами судового розгляду, Уманським міськрайонним судом чоловіка визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч.1 ст. 185 КК України, а саме закінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка) та врахувавши повне визнання обвинуваченим своєї вини, щире каяття та відшкодування потерпілому завданого збитку, призначено покарання у вигляді штрафу в сумі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.

Про це повідомили в Уманській місцевій прокуратурі.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Щирий 11.12.2016 15:16
Шкода,що це грузин попався-якби кацап,то сидів би пожиттєво.А так братній грузин нехай і далі краде-для друзів ми на все готові!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100