реклама Делікат

Сьогодні, перебуваючи на Черкащині, Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко в рамках акції «Здоровим та спортивним бути модно», яку вже кілька років проводить його Фонд «Рідна країна», за підтримки депутата обласної ради Володимира Греся (колишній голова обласної ради) та мецената Олександра Клюзнера відкрив спортивний майданчик в районній школі-гімназії селища Чорнобай. Про це повідомляє прес-служба М. Томенка.

Спортивний майданчик, до якого входить футбольне та баскетбольне поле, столи для настільного тенісу і комплекс тренажерів для оздоровлення школярів різного віку, Микола Томенко назвав подарунком землякам у рік двадцятиріччя Незалежності та з нагоди дня селища.

Під час урочистого відкриття майданчику Віце-спікер нагадав, що це не перший і не останній об'єкт на Черкащині, який будується в рамках акції «Здоровим та спортивним бути модно» без залучення бюджетних коштів. Микола Томенко також висловив подяку компанії «Інтер Атлетика», яка, за його словами, активно прогресує в новітніх українських розробках спортивного обладнання.

Під час свого виступу Микола Томенко наголосив, що головна мета акції «повернути молоде покоління з комп'ютерних клубів і барів на свіже повітря і спортивні майданчики». «Цілком очевидно, що сьогодні здоров'я та якість життя має бути головним пріоритетом сучасної України», - додав він.

Також Микола Томенко разом зі школярами взяв участь у спортивних змаганнях з баскетболу та спільно з Володимиром Гресем вручив нагороди переможцям змагань та кращим спортсменам школи-гімназії.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 коля 07.11.2011 18:52
о так у Тулуба лёгкая рука, и Томенко копировать начал - но это пока нам только напользу, хоть детям будет где побегать. :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 ком 07.11.2011 18:48
Під час урочистого відкриття майданчику Віце-спікер нагадав, що це не перший і не останній об'єкт на Черкащині, який будується в рамках акції «Здоровим та спортивним бути модно» - огласите весь список, а то что-то не припоминаеться подобное явление с вашей стороны. :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100