реклама Делікат

Підписана сьогодні угода між обласною, міською владою та ПАТ «Азот» передбачає основні напрямки розвитку у соціально-економічній сфері Черкас на 4-5 роки. Окрема увага в угоді приділена екологічним заходам.


Цікаво, що ведучи мову про екологію, генеральний директор ТОВ «Остхем Україна» (товариство контролює бізнес-процеси хімічного підприємства) Олександр Халін зауважив, що збитки екології наносить і велика кількість автотранспорту, що пов’язано з розвитком Черкас.

– А наше підприємство випускає не шоколадні цукерки! У нас є викиди, але вони під санітарним контролем. На наступний рік в нас заплановані заходи зі скорочення викидів, – заспокоїв Олександр Халін.

Разом з тим, ведучи мову далі, керівник став говорити не про забезпечення зменшення обсягів викидів аміаку та діоксину азоту на підприємстві...

– Один з заходів для покращення екологічної обстановки у міста: насамперед, хотілося б перейти на екологічно безпечний транспорт – тролейбуси. Ми спільно розробили програму по заміні машин тролейбусного парку. І в найближчий час, у 2012 році ви побачите перші результати, – запевнив Олександр Халін.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #3 Правда 08.11.2011 09:03
Жрите манюпасы викиды аміаку та діоксину азоту
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Оксана Колісник 08.11.2011 01:19
А до чого тут "шоколадні цукерки"? Шкідливі викиди вони і є шкідливі. А всі обіцянки запишемо, а потім спитаємо. 2012 ось-ось. Щоправда того Халіна ми ризикуємо шукати тем же де й багатьох таких балакучих - на якихось сонячних острівцях під пальмами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Алергік 07.11.2011 21:28
Ми ваші викиди кожного вечора в районі паспортного столу по Пастерівській дегустуємо. Вікно неможливо відкрити - такий шмон стоїть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100