реклама

реклама

Правоохоронці Черкащини задокументували ще один незаконний гральний заклад, який діяв в центрі міста. Окрім проведення незаконних азартних ігор в закладі було налагоджено постійний продаж наркотичних засобів.

Інформація про діяльність незаконного грального закладу була відразу зареєстрована. Під час перевірки оперативники з’ясували, що в закладі окрім проведення незаконних азартних ігор налагоджено збут наркотичних засобів.

За вказаними фактами було розпочато кримінальні провадження за статтею 203-2, та статтею 307 Кримінального кодексу України та залучено для документування вказаного злочину співробітників Управлінням захисту економіки, кіберполіції та прокуратури Черкаської області.

Наразі діяльність грального закладу припинена. Встановлено коло осіб, які надавали гральні послуги за грошові кошти та розповсюджували наркотичні засоби. Під час обшуку вилучено 8 системних блоків, флеш-накопичувачі, грошові кошти, 12 пакетиків психотропного засобу – амфетамін та пакет з рослинною речовиною зеленого кольору схожою на марихуану.

Слідчим управлінням ГУНП в Черкаській області проводиться розслідування кримінального провадження, відкритого за статями 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) та 307 (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Вилучені речові докази направлено на експертизи. Санкції даних статей передбачають  покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів  громадян та позбавлення волі на строк до восьми років.

Робота по виявленню та документуванню гральних закладів на території області продовжується. Проте залишається незрозумілою позиція суду, який продовжує саботувати процес ліквідації грального бізнесу в області, навіть не дивлячись на те, що в таких закладах окрім гральних послуг широко розповсюджуються наркотичні засоби. Суди і надалі продовжують відмовляти у задоволенні клопотань на проведення обшуків за адресами, де за наявною оперативною інформацією діють незаконні гральні заклади.

Нагадаємо, що з 62 клопотань на проведення обшуків в місцях де по наявній і достовірній інформації діють незаконні гральні заклади, 33 вже відмовлено судом по невідомим причинам.

Про це повідомили в секторі комунікації Головного управління національної поліції в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Петрович 25.12.2016 22:07
Цитую Вася Хрущ:
Наркотиками хоч законно торгували?

Так, суворо по рецептах від дільничого...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Вася Хрущ 25.12.2016 07:35
Наркотиками хоч законно торгували?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100