реклама Делікат

Черкаські медики радять попереджувати хворобу вакцинуванням. За словами директора департаменту охорони здоров’я та соціальної політики виконавчого комітету Черкаської міської ради Олега Стадника, на сьогодні щеплено 800 осіб. Це переважно працівники медичної галузі.

– Саме зараз, доки ми ще не перейшли епідемічного порогу, період робити щеплення. Ми публікували звернення до всіх керівників різних форм власності щодо турботи про своїх працюючих і необхідність проведення профілактичні щеплення, – говорить пан Олег.

Вакцину можна придбати в 10 аптечних мережах міста. Вартість однієї дози коливається від 80 до 200 гривень.

В.о. головного лікаря Черкаської міської санітарно-епідеміологічної станції, завідуюча епідвідділом Ольга Савенко наголосила, що приходити до аптек черкасці мають зі своїми термосами або брати під заставу термоконтейнер.

– Умови зберігання вакцини дуже специфічні: +2 – +8. Саме тому необхідні особливі умови при транспортування лікарського засобу від аптеки до того лікаря, який здійснюватиме щеплення. Крім того, покупець має зберігати чек, аби переконатися, коли вакцина куплена, і що вона куплена саме в аптечній мережі, – зауважує пані Ольга.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100