реклама Делікат

Представники об'єднаної опозиції Черкащини підготували листа до міжнародних організацій та посольств європейських держав з проханням заборонити в'їзд до ЄС українським високопосадовцям. Про це 7 листопада повідомив голова Черкаської міської організації ВО «Свобода» Михайло Вакуленко.

– Ми хочемо заборонити виїзд в іноземні держави президенту та прем’єр-міністру, а серед черкаських політиків – губернатору Сергію Тулубу, міському голові Черкас Сергію Одаричу та головному міліціонеру області Валерію Дерновому, – зазначив Михайло Вакуленко.

Черкаські опозиціонери зазначають, що згадані персони мають рахунки і майно за кордоном. У той же час, усі ці особи зовсім не сприяють демократичному руху України.

Один з тих, кого опозиція хоче зробити «невиїзним» – Сергій Одарич – вважає нормальним те, що кожна політична сила і політичний діяч в державі має право висловлювати свою позицію. Про це мер повідомив журналістам, які звернулися до нього після заяв опозиції.

– Тому я поважаю цю позицію і поважаю право людини писати куди завгодно: в ООН, ОБСЄ, Раду Європи і так далі… – відреагував Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Льосік 08.11.2011 22:27
Міша, прийми ліки і йди працюй, борець з режимом х..........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Коха 08.11.2011 14:59
Молодец, Серж! Голова !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Фелікс 08.11.2011 14:53
пишите жалобы в ООН =)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100