реклама Делікат

Тираж інформаційного вісника Черкаської міської ради «Місто» збільшився утричі. Черговий його номер від 31 жовтня вийшов уже у кількості 85 тисяч примірників. Розповсюджується це видання безкоштовно у поштові скриньки жителів Черкас.

– Безкоштовно по скриньках містян газета «Місто» поширюється з 1 січня 2011 року, – говорить Олена Петрова, директор КП «МІА «Черкаси», яке є видавцем вісника «Місто». – Однак протягом року тираж його становив лише 30 тисяч примірників. Тому ми не могли «покрити» все місто одночасно. Доводилось чергувати мікрорайони. Таким чином примірник вісника «Місто» потрапляв до скриньок містян лише один раз на кілька місяців. Тепер же нам вдасться доносити інформацію майже до 90% жителів Черкас.

Із початку наступного року тираж вісника становитиме 100 тисяч примірників, що дасть можливість усім черкасцям відслідковувати міську офіційну  інформацію.

Про це повідомляє прес-служба міськвиконкому і радить: якщо ви не отримуєте вісник «Місто» у свою поштову скриньку, просимо телефонувати за номером 33-03-89.

Довідка: У віснику «Місто» друкуються рішення Черкаської міської ради, виконавчого комітету, регуляторні акти, інша важлива інформація про життя міста. У кожному номері депутати міської ради розповідають про результати своєї діяльності. Крім того, там розміщуються корисні оголошення та створено спеціальну рубрику «Правила життя в Черкасах».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #16 sergo 11.11.2011 20:53
чо вы бухтите?бесплатная туалетная бумага в хозяйстве пригодится!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #15 Дохтур 11.11.2011 14:51
Дохтур, ну ты силища, сорвал покровы со всех прихвостней, один ты весь в белом, мва-ха-ха. Закончи школу, потом комментируй работу людей которые эту газету выпускают. Создай свое "убожище", патороч, и докажи, как ты силен и мощен.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #14 Маестро Сміттєпад 11.11.2011 13:52
Судячи по активності коментарів наче вибори вже взимку, а не через рік :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #13 Доктор 11.11.2011 10:39
Цитую Зоряна:
Шановний пане МКРТЧЯН не заганяйтесь

:lol: :lol: :lol: МаладЭс, Ирина-Зоряна,слюшай... Этот Мкртчян - такой же Мкртчян и вольный демократ, как ты - Зверозубова и член Освободительной армии Ирландии. Чувак просто поиздевался над прихвоснем Одарыча по кличке "Круть", который рекламировал архинеобходимос ть промывания бабла на мегатиражах убоища под названием "виснык "Мисто".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 Зоряна 10.11.2011 18:27
Шановний пане МКРТЧЯН не заганяйтесь,віл ьні демократи на чолі з ОДАРИЧЕМ правди не люблять,люди пишуть те, щзо про них думають,ваша партія вільних демократів так уже накерувала в Черкасах, що ой-ой-ой.Де ви тільки взялися на нашу голову,а двірником можливо пройде час і вас ніде не візьмуть.Прийде пора народ відбере у вас все те, що ви викупили в нашому місті Черкаси. Так можливо КРУТЬ і неправий що ображає, а з другої сторони можливо людині вже наболіло.А погрожувати не потрібно, не той час, скоро настане час, що вашу партію мітлою виметуть з Черкас, разом з Одаричем, Беззубенком, Удод, та іншими вашими поплічниками, які тільки даром проїдають бюджет Черкас.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #11 Ірина 10.11.2011 17:42
Нехай цей вільний демократ ............ "езджает" на історичну Батьківщину і там таким тоном розмовляЄ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #10 Вільний демократ Мкртчян 10.11.2011 15:54
Цитую Круть:
Дітки, старій бабі треба... То у вас сезонне загострення?
Чи тупо попіаритися

"Круть", ти звичайне хамло! ("Прочерк", не правте слово - воно означає просто невиховану людину). Був би я на місці твого шефа, "Круть" - ти б у мене і двірником не робив би!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #9 Оксана Колісник 10.11.2011 13:57
Цитую Круть:
Дітки, старій бабі треба щоб розклад тролейбусів дізнатися чи коли її Одарич прийме, на сайт заходити?? То у вас сезонне загострення?

Засвоєна манера ображати опонентів не прикрашає прихильників Сергія Одарича. Це - по-перше. По-друге ж - розклад тролейбусів необхідний не тільки "старій бабі", як Ви кажете. Його можна вивісити на кожній зупинці в повному обсязі і в зручному вигляді. Було б бажання зробити справу. По-третє, "стара баба" не повинна б іти одразу на прийом до "надьожи"-Одарича, аби вирішити свої питання. При нормально організованій роботі управлінської структури вони мають вирішитися швидко і на значно нижчому щаблі. А розклад прийомів Одарича має знаходитися, скажімо, в поліклініках, в громадських приймальнях із соціальних питань, в магазинах. Значно дешевше вийде!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #8 Брехня! 10.11.2011 10:37
В багатьох районах міста Черкаси їх немає, пане Одаричу не тільки Ви, але й Вам лапшу вішають!Журнал "Живи в Черкас" виходить без вказаного тиражу. Вісник "Місто" потрібно в тролейбусах роздавати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #7 Круть 10.11.2011 10:17
Дітки, старій бабі треба щоб розклад тролейбусів дізнатися чи коли її Одарич прийме, на сайт заходити?? То у вас сезонне загострення?
2 Черкащанин, а ти впевнений, що ти зробиш із своїми "знайомими юрлиздами" Добро? Чи тупо попіаритися хочеться, правда? Може, краще, кинь ці гроші на майданчик чи дах перекрий?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100