реклама

реклама

Понад десять із половиною мільйонів гривень не вистачає на галузь освіти Сміли в новому 2017 році, інформує «Сміла.ua».

pershi-groshi-3 Така невтішна цифра прозвучала на засіданні колегії міського управління освіти 28 грудня.

Його начальник Наталія Незнанова ошелешила директорів шкіл інформацією про те, що кожному вчителю в новому році доведеться піти на 10 днів у відпустку без збереження зарплати.

Керівник освітянської профспілки Наталія Сташенко при цьому сиділа, ніби води в рот набрала. Мабуть, забула, що повинна захищати інтереси людей, а не керманичів Сміли.

– Як я своїм вчителям про це скажу? І чи захочуть вони десять днів сидіти без зарплати? Це проблема не освітян, а влади – і державної, і міської. Чиновники повинні віднайти потрібні кошти, а не перекладати проблему на плечі педагогів… – переконана одна директорка школи, яка попросила не називати її прізвище.

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 Пенсіонер 31.12.2016 13:10
Знаю одну вчительку. Вона вже на пенсії, але ще працює в школі і крім пенсії отримує зарплату. А ще в другій половині дня і до вечора проводить підготовку учнів, звичайно не безкоштовно. Це ж саме стосується і лікарів. Мабуть кожен знає скільки вартує операція.
Наші ж політики і можновладці зажди говорять про підвищення зарплат лише вчителям та лікарям, як начебто найбільш знедоленим верствам населення, забуваючи при цьому про інших, не менш важливих для суспільства людей - пенсіонерів, працівників промисловості та сільського господарства.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 дід мороз 31.12.2016 11:22
В 1971 році в селі Пастирському була побудована СШ на 560 учнів, навчалося 470 учнів, це ось при тому поганому режимі була побудована школа з перспективою збільшення кількості учнів і це не тільки в одному селі. При теперішньому режимі ні школи, ні вчителі, ні люди нікому не потрібні, вони вивчили одне слово оптимізація, і під нього іде все, школи, лікарні, заклади культури, я вже мовчу про чисельність населення,то на яку оцінку заслуговують дії теперішньої влади. Можливо потрібно робити оптимізацію влади, адже закрить, поламать, здать на металолом, не заплатить, для цього розуму багато не потрібно, і мабуть не для цього обирали владу, та й в передвиборчих програмах цього не було. З НОВИМ РОКОМ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 депутат 31.12.2016 10:40
Ну влада не для того, щоб рішати проблеми людей, а для того, щоб їх створювати, а проблеми вона рішає свої.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100