реклама

реклама

У четвер вранці очам подружжю журналістів-телевізійників Підлісевичів відкрилась моторошна картина. Невідомі особи понівечили щойно придбаний журналістами автомобіль. Він хоч і не новий, але без авто телевізійники як без рук: машина конче потрібна для журналістської роботи.

15774782_1170552783014054_3309890914123305706_o

Тільки но виявивши, що на авто скоєно напад, журналісти викликали поліцію. Поліцейські з першого огляду дійшли висновку, що нападник – свого роду профі. Бо він не бив по фарах, а колов їх ножем, щоб не спрацювала сигналізація. Журналісти впевнені, що у такий спосіб їх хоче залякати банда, що пов’язана із відомими у місті персонами. Влітку цього року Юрій і Євгенія Підлісевичі потрапили у ДТП, яке спричинив водій чорного позашляховика. В один із моментів йому порадили його дружки не визнавати себе винним, і зробити «лохом» Юрія Підлісевича. Однак об’єктивне розслідування показало хто «із ху».

Напередодні нападу на авто відбулось судове засідання у справі про ДТП, в ході якого водій позашляховика зрозумів, що пошити у дурні суддів не вдасться.

Ось як пояснює події Євгенія Підлісевич на своїй сторінці у мережі «Фейсбук»:

«Побиты все фары и изрезаны колеса. Огромным ножом. Вот такой вот подарок под Новый год на машине, которую мы только купили для работы (взяв в кредит на нее кучу денег). И мы знаем от кого этот подарок. Так с нами «общается» виновник ДТП (которое было еще 19,07). Видать у водилы БМВ Х 5 за полгода закончились все аргументы (попытки запугать следователей и свидетелей не помогли) – никак не может смириться, что виноват (это доказано и обозначено в деле). Теперь человек решил поиграть в войнушку, детскими нелепыми методами. Браво! И тебе, наш дорогой друг, всего хорошего. Только ты забыл, что связался с журналистами и теперь ты не отделаешься просто страховкой. Собраны все улики твоего причастия к делу. И скоро ты за все полностью ответишь. И перед Божим судом также. Ведь, ты забыл библейскую истину: ''Бойся слез обиженного тобой человека, ведь он будет просить меня о помощи, и я помогу''

П.с.: позже пригласим всех коллег на пресс-конференцию и расскажем много чего интересного. Друзья, вы же готовы рассказать о подвигах человека, который так «неуважительно» общается с нами, уважаемыми журналистами?»

Володимир Лимаренко, матеріал з "Фейсбуку"

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100