реклама Делікат

Із 15 ансамблів та 47 солістів перемогу на Всеукраїнському пісенному фестивалі в Донецьку отримала учениця 9 класу Драбівської ЗОШ Надія Шеляг. Про це повідомляє прес-служба Черкаської обласної адміністрації.

Юна драбівчанка стала лауреатом Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народно-патріотичної пісні «Україно – зоре моя!» у номінації «Солісти» серед учасників старшої вікової категорії. За результатами фестивалю-конкурсу її нагороджено дипломом ІІІ ступеня.

Загалом у конкурсі змагалися учасники віком від 7 до 18 років, які представляють 14 областей України: Львівську, Запорізьку, Житомирську, Вінницьку, Миколаївську, Хмельницьку, Черкаську, Сумську, Волинську, Луганську, Полтавську, АР Крим, Тернопільську та Донецьку.

Всеукраїнський фестиваль-конкурс народно-патріотичної пісні «Україно – зоре моя!» спрямований на розвиток та популяризацію вокального мистецтва, патріотичне виховання підростаючого покоління засобами народної пісні, пошук та підтримку юних талановитих виконавців та сприяння розвитку їхніх здібностей.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100