реклама Делікат

Православний Свято-Миколаївський храм відкрили 6 листопада у селі Бубнівська Слобідка Золотоніського району. Про це повідомляють у прес-службі Черкаської облдержадміністрації.

Церковна споруда побудована за проектом митрополита Черкаського і Канівського Софронія. Інтер’єрне оздоблення виконали золотоніські художники Олександр Кутєнков та Олег Донченко.

Спорудження храму розпочали у  Бубнівській Слобідці ще у 2001 році, тоді було закладено 1-й камінь. Але через низку причин  будівництво припинилося майже на 8 років. Лише у 2008 році тодішній керівник місцевого СТОВ «Воля» Павло Олійник та меценати брати Ігор та Олег Бакай вирішили завершити розпочату справу. Долучилися до благодійності й місцеві жителі.

На відкриття сільського храму завітали керівники району – голова Золотоніської райдержадміністрації Оксана Криницька, голова Золотоніської районної ради Микола Собченко, перший заступник голови райдержадміністрації Микола Іщенко, заступники голови райдержадміністрації Оксана Головата та Світлана Хвиль. Вони брали участь у архієрейській службі, яку для освячення храму провів митрополит Черкаський і Канівський Софроній.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Парафіянин. 10.11.2011 10:46
На відкриття сільського храму завітали керівники району – голова Золотоніської райдержадмініст рації, голова Золотоніської районної ради, перший заступник голови райдержадмініст рації, заступники голови райдержадмініст рації.
А церква від державних органів відокремлена, якби вони були , як приватні особи, то не потрібно було вказувати їхні посади. Церква трактує ,що перед Богом всі рівні. То є невдалий піар хід.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100