реклама

реклама

В одному із сіл Кам’янщини затримано осіб, які крали металічні хрести з місцевого кладовища. Про крадіжку хрестів повідомили місцеві мешканці. За наругу над могилами правопорушникам повідомлено про підозру та поміщено до СІЗО, інформує сектор комунікації ГУНП в Черкаській області.

PM683image002 До поліції від жителів одного із сіл Кам’янського району надійшло повідомлення, що на кладовищі невідомі понівечили могили та викрали залізні хрести. Дану подію було зареєстровано, та на місце події відразу направлено слідчо-оперативну групу.

Працівниками поліції, в ході оперативно-розшукових дій, в сільському пункті прийому металобрухту було виявлено 7 металевих хрестів. Під час спілкування з поліцейськими працівник даного пункту прийому повідомив, що хрести принесли місцеві жителі.

Ними виявилися троє неодноразово раніше судимих за крадіжки та грабежі 33-річних непрацюючих мешканців села. Правоохоронці відвідали цих громадян за місцем проживання. Зловмисники зізналися в скоєному та повідомили, що за здані металеві хрести вони отримали близько 400 гривень, за які купили алкогольні напої та цигарки.

Вандалам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого з корисливих чи хуліганських мотивів) Кримінального кодексу України. Двом зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та поміщено в СІЗО.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 4 до 5 років або позбавлення волі від 4 до 7 років.

PM828image001

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Петрович 11.07.2017 21:10
Чомусь на фото тільки хрести, а цих пик зовсім не видно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100