реклама Делікат

Спеціалісти Черкаського міського центру зайнятості провели зустріч з адміністрацією Черкаського слідчого ізолятору та 23-ма засудженими, звільнення яких планується найближчим часом. Про це інформує прес-служба обласного центру зайнятості.

Відвідування СІЗО працівниками центру зайнятості вже стало традицією. Цього разу до відділення з господарського обслуговування установи гості завітали з інформаційними матеріалами, буклетами та проспектами, які розмістили на спеціальному інформаційному стенді.

У ході проведеної зустрічі засуджених проінформували про послуги, що надаються Державною службою зайнятості, соціальні гарантії, які забезпечує держава особам, звільненим після відбуття покарання. Розповіли про можливість отримання індивідуальних консультацій з питань чинного законодавства про зайнятість, стану ринку праці міста, вибору професії чи сфери професійної діяльності, зокрема з використанням профдіагностичних методик.

Найбільш зацікавила присутніх можливість отримання нової професії за допомогою служби зайнятості, зокрема, в центрах професійно-технічної підготовки Державної служби зайнятості України.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Успіху! 10.11.2011 10:56
Нелегко, але потрібно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 ЗЕК 10.11.2011 00:17
А чи можна в центрах професійно-технічної підготовки Державної служби зайнятості України перевчитися з домушника на мокрушника?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100