реклама

реклама

В Уманському районному центрі зайнятості відбувся День відкритих дверей для 18 голів сільських, селищних рад та керівників місцевих підприємств.

Директор районного центру зайнятості Василь Скрипник, заступник директора Михайло Шабаш та начальники відділів ознайомили присутніх з ситуацією на ринку праці району, поінформували про комплекс послуг служби зайнятості, вимоги законодавства про працю, соціальні гарантії у сфері працевлаштування, легалізації заробітної плати, розповіли про можливості професійної підготовки, у тому через надання ваучерів на навчання.

фото

«На сьогодні служба зайнятості вже реформується і покращує свої сервіси. Зокрема, в діяльності центру зайнятості використовуються нові сучасні технології, такі як – відеорезюме, відеопрезентації вакансій, он-лайн співбесіди, комунікації із безробітними через соціальні мережі», - відзначив у своєму виступі директор центру зайнятості Василь Скрипник. Водночас він повідомив, що відеорезюме пошукачів роботи та відеовакансії роботодавців можна переглянути на веб-порталі обласного центру зайнятості.

Заступник директора Михайло Шабаш звернув увагу присутніх на внесені зміни до статті 14 Закону України “Про зайнятість населення” щодо додаткових гарантій у сприянні працевлаштуванню учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення. Також він наголосив на дотриманні роботодавцями мінімальних державних гарантій в оплаті праці та недопущенні порушень статті 3 Закону України “Про оплату праці”.

Під час жвавого діалогу всі присутні на заході отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

Уманський РЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100