реклама Делікат

Черкаським міжрайонним природоохоронним прокурором Іваном Лутом порушено кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень службовими особами однієї із СТОВ міста Черкаси за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 365 КК України. Справу порушили за матеріалами перевірки обласною Державною екологічною інспекцією в порядку правозахисної діяльності.

Службові особи вказаного Товариства, перевищуючи свої службові повноваження, всупереч інтересам держави самовільно провели врізання в колектор Черкаської державно-осушувальної системи захисту міста Черкаси від підтоплення, після чого протягом певного часу в липні цього року здійснювали скид зворотних вод з перевищенням ГДК забруднюючих речовин. Особи діяли умисно, в порушення вимог ст. 70 Водного кодексу України відповідно до якої, скидання стічних вод у водні об’єкти допускається лише за умови наявності нормативів гранично допустимих концентрації та встановлених нормативів гранично допустимого скидання забруднюючих речовин.

Своїми діями службові особи Товариства завдали матеріальної шкоди інтересам держави в сумі понад 440 тис. грн., що в 938 рази перевищує неоподаткований мінімум доходів громадян, визначений на час скоєння правопорушення, що є тяжкими наслідками. На разі у справі триває досудове слідство. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Альдыч 09.11.2011 17:04
"державно-осушувальної системи захисту" ыыы :P :D :-*
ЗЫ: а как с моста в реку краску слили так все молчат почему то?! :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100