реклама Делікат

На комбінованому ринку ПП «Пушинка», що знаходиться  в районі вулиці Бидгощської міста Черкаси, в рамках сервісу «Швидка податкова допомога» податківці та представники пенсійного фонду й центру зайнятості зустрілися з приватними підприємцями, які працюють на цьому ринку.

Під час зустрічі з підприємцями ринку «Пушинка» було обговорено ряд актуальних та хвилюючих питань щодо ведення підприємницької діяльності в умовах дії Податкового кодексу. Особливу зацікавленість підприємців викликав урядовий законопроект щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва. Податківці ознайомили присутніх з основними нововведеннями, викладеними в даному законопроекті, розповіли про нові правила оподаткування суб’єктів малого бізнесу, які запрацюють з нового року. Чимало запитань виникло у підприємців до представників Пенсійного фонду, служби зайнятості. На всі питання вони отримали вичерпні відповіді.

Сервіс «Швидка податкова допомога» працює з серпня поточного року. За цей час черкаські податківці відвідали низку підприємств нашого міста, зокрема  ДП «Черкаська ТЕЦ» - ПАТ «Черкаське хімволокно», ТОВ «Завод «ТЕХНО», Криваліївський ринок, філія концерну «Техвоєнсервіс «Черкаський автомобільно-ремонтний завод», ПрАТ «Лавента», ТОВ «Буассон Еліт «Бельведер груп», Центральний ринок, Автомобільний ринок та інші. Виїзди «Швидкої податкової допомоги» підтвердили, що новий сервіс має практичну користь для платників податків – вони мають можливість отримати якісне консультаційне обслуговування на місцях без відвідування податкової інспекції та інших контролюючих органів.

Практика проведення виїздів мобільних бригад в рамках сервісу «Швидка податкова допомога» продовжуватиметься й надалі. Про це інформує прес-служба ДПІ у місті Черкаси.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100