реклама Делікат

Колишній міністр закордонних справ України, голова Ради Національного банку, політик і бізнесмен Петро Порошенко вважає, що чинники зовнішніх загроз і внутрішньої кризи допоможуть об'єднати відповідальних політиків. У інтерв’ю газеті «День» він запропонував Президенту такий рецепт виведення країни з кризи:

– Варіант, яким скористалися наші предки на зламі ХІХ—ХХ століть. Тоді були дуже подібні до наших умови: суспільство розколоте, напружена економічна та політична ситуація... Михайло Грушевський посадив тоді представників розрізнених політичних еліт на один корабель і поплив у Канів. І от в умовах, коли ніхто не може зіскочити, він сказав: будемо кататися доти, доки не розробимо спільну, об’єднавчу концептуальну позицію розвитку держави. На жаль, йому так і не вдалося тоді цього досягти, - зауважив Петро Порошенко. - Можливо, варто до цього повернутися. В Києві ж, до речі, відновлюються регулярні рейси до Канева, то нашій владі треба скористатись цією можливістю й довести справу, яку почав Грушевський, до кінця.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #1 Фелікс 10.11.2011 10:52
Слушна ідея!
Пропоную осучаснити її : посадити ключових політиків у президентський ВИНТОКРИЛ, дати для прийняття спільного рішення їм час до закінчення пального і кружляти над Дніпром у підніжжя Тарасової могили.
Без спільного знаменника - не сідади!!!
Не захочуть знайти спільну мову - утопити в Дніпрі біля ніг Кобзаря!
За такий подвиг я готовий купити президенту новий винтокрил.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100