реклама Делікат

Сьогодні в Черкасах у кінотеатрі «Салют» о 14.45 відкривається фестиваль аргентинського кіно. Триватиме він два дні: 10 та 11 листопада. Про це «Прочерку» повідомили в обласному управлінні культури.

Фестиваль організовує управління культури Черкаської ОДА та мерія міста Черкаси за підтримки Посольства Аргентинської Республіки в Україні. Протягом двох днів черкащани зможуть подивитися два фільми та мультик: «Секрет у його очах» («EL SECRETO DE SUS OJOS»), «Пригоди маленького вождя» («PATORUZITO: LA GRAN AVENTURA») та «Дев’ять королев» («NUEVE REINAS»).

В ОДА стверджують: фестиваль покликаний показати нашим жителям, що Аргентина славна не лише знаменитим танго та чуттєвими серіалами. Художні фільми відзначені не однією престижною міжнародною нагородою.

Нагадаємо, що торік у вересні в Черкасах побувала Надзвичайний та Повноважний Посол Аргентини в Україні пані Ліли Ролдан Васкес де Муан.

Під час зустрічі з керівництвом області було обговорено більш тісне співробітництво, зокрема, і в культурній галузі. Саме тоді з керівництвом області пані Посол домовилася про проведення фестивалю аргентинського кіно.

– Нинішній фестиваль – пробний. Тому не робили великої реклами, – зазначають в управлінні культури ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100