реклама

реклама

Найкращі освітні практики та педагогічні здобутки педагогічних працівників відзначили на національному рівні. Урочиста церемонія нагородження переможців всеукраїнського освітнього конкурсу «Оскар-2016» днями відбулася в Києві. Загалом на конкурс надійшло 834 роботи з усіх регіонів України, серед яких було відібрано найкращі у 12 індивідуальних номінаціях та 3 колективних.

DSC04922

Володарем «Освітнього Оскару-2016» у номінаці «Керівник методичного кабінету/центру-2016» стала педагог із Черкащини - Валентина Шевчук, завідувач районного методичного кабінету відділу освіти Драбівської райдержадміністрації за інноваційні напрацювання з проблеми «Використання маркетингової технології «Паблік Рілейшнз».

Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремінь привітав переможців освітнього конкурсу та вручив їм нагороди. Він акцентував увагу на важливості інноваційних змін в освітній діяльності, які пов’язані з формуванням уміння навчатися впродовж життя і, головне, застосуванням набутих знань у практичній діяльності. Також Василь Кремінь наголосив на важливості формування у школярів глобального мислення, патріотичної свідомості, які сприятимуть побудові демократичного суспільства.

Конкурс організований видавництвом «Шкільний світ» за підтримки Національної академії педагогічних наук України, Інституту модернізації змісту освіти і Громадської ради при Міністерстві освіти і науки України.

Прес-служба Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #5 ОСВІТА 18.01.2017 20:07
Шановна Валентино Степанівно! Вітаємо Вас із перемогою в даній номінації. Ми пишаємося нашим завідувачем методичного кабінету і дуже раді, що Ваша праця на освітянській ниві почута, побачена і визнана на вищому рівні. Так тримати!!! Ми завжди відчуваємо вашу підтримку і професійну допомогу з різних питань в галузі освіти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 ВІктор Іванович 17.01.2017 20:55
Вітаю переможця!!! Ваш ентузіазм, наполегливість та вміння заслуговують на увагу та визнання. Поряд з вами і нам легко працювати. Розраховуйте і надалі на нашу підтримку!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 ВІктор Іванович 17.01.2017 19:10
Вітаю переможця! Ваш ентузіазм, наполегливість та вміння заслуговують на увагу та визнання. Поряд з вами і нам легко працювати. Так тримати і надійтесь на нашу підтримку!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Людмила 17.01.2017 15:12
Шановний дописувачу! Перш ніж аналізувати показники району у галузі освіти, необхідно володіти достовірною (правдивою) інформацією з даних питань та робити ОСОБИСТИЙ внесок у розвиток освіти району.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Паблік 17.01.2017 14:31
Технології «Паблік Рілейшнз» дуже актуально, але готувати представників району до ЗНО, участі у олімпіадах та конкурсах учнівських робіт МАН не менш важливо, а з цим район не блищить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100