реклама

реклама

У Черкаському обласному художньому музеї розпочався конкурс «Селфі в музеї». Він проходить у межах Міжнародного флешмобу музейних селфі, передає УНН-Центр.

9ea695eb376715af54d470802911a7aaffdd5178 Для участі в конкурсі необхідно зробити селфі на тлі музейного експонату, що найбільше сподобався, та запостити його на своїй сторінці в соцмережі з хештегом #ЧеркаськийХудожнійМузей.

– Минулого року в конкурсі взяли участь 30 черкащан. Переможець отримав можливість позувати художнику Максиму Гладько. Цьогоріч нагородою стане іменний сертифікат на відвідування у 2017 році проектів музею, серед яких "Ніч у музеї" та "Helloween". У такий спосіб ми залучаємо людей до мистецтва, спонукаємо відвідати наш заклад, оскільки він хоч і "на слуху", проте не кожен навіть знає, де він розташований, − розповіла завідувач науково-дослідного експозиційного відділу Черкаського художного музею Світлана Савісько.

За її словами, минулоріч фаворитами серед обранців тла для селфі стали портрети. Який музейний експонат користуватиметься найбільшою популярністю цього року, стане відомо наприкінці акції, а саме 14 лютого.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100