реклама

реклама

З 1 жовтня на першому поверсі будівлі Черкаського міськвиконкому у кабінеті №119 діє центр з надання адміністративних послуг громадянам. Прийом у новоствореному «офісі для громадян» здійснюють працівники відділу звернень та адміністративних послуг міськвиконкому, а також представники організацій з надання адміністративних послуг, інформує прес-служба мерії міста.

З їх допомогою відвідувачі мають змогу отримати вичерпну консультацію, заповнити заяву, здати відповідні документи та отримати відповідь. З часу відкриття центру було оформлено близько трьохсот адміністративних справ та надано понад три сотні консультацій.

Як розповіла начальник відділу звернень та надання адміністративних послуг Юлія Ніконенко (яка безпосередньо опікується роботою новоствореного центру), задля комфорту відвідувачів кілька днів тому його площа була істотно збільшена. Тож відтепер фахівці, які ведуть прийом у кабінеті №119 мають змогу одночасно приймати до п’яти осіб. Таким чинам вдасться зменшити кількість відвідувачів, які чекають своєї черги біля кабінету.

– У результаті такого об’єднання ми отримали єдине приміщення, де достатньо місця для того, щоб щоденно (крім неділі) у відповідності до графіку, здійснювати прийом громадян, – зауважила Юлія Валентинівна.

Кабінет з прийому громадян № 119 працює щоденно крім неділі. У понеділок, середу, четвер та п’ятницю – аналогічно до графіку роботи виконавчого комітету Черкаської міської ради – з 8 до 17.15 (з перервою на обід – з 13 до 14 години). У вівторок – часи прийому подовжено – з 8-ої до 19-ої години. А от у суботу прийом громадян буде здійснюватись з 9.00 до 12.00.

У новоствореному центрі городяни можуть отримати послуги, що стосуються житлових питань, земельних, у галузі містобудування та архітектурної діяльності, екології та безпеки населення, соціальної, економічної та бюджетної політики.

Записатись на прийом до міського голови, його заступників чи директорів департаментів виконавчого комітету Черкаської міської ради  можна за тел. 36-01-84 та 45-14-96. За  додатковою інформацієющодо порядку запису до посадових осіб виконавчого комітету Черкаської міської ради варто звертатись у відділ звернень та адміністративних послуг –кабінети 111 та 106.

В той же час Юлія Ніконенко наголошує, що для того, аби потрапити на прийом до фахівців, які працюють у центрі з надання адміністративних послуг громадянам попередній запис не потрібен. Довідкову інформацію щодо отримання адміністративних послуг, які надаються у каб. 119 можна отримати за тел. 33-07-00.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Кирсан 12.11.2011 13:47
:lol:
Вчитись треба у вінницького градоначальника Гройсмана.
Там дійсно багато прозорості та комфорту.
А тут-совдепія.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100