реклама

реклама

Представники Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини - в.о. декана факультету іноземних мов, кандидат педагогічних наук, доцент Ірина Постоленко та викладач кафедри теорії та практики іноземних мов Чень Ченьлінь - на запрошення посольства Китаю в Україні взяли участь у зустрічі з нагоди 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між КНР і Україною та традиційного китайського Нового року – Свята Весни.

Урочистий захід, на який завітали представники влади та вищих навчальних закладів України, керівники бізнес-компаній обох країн, провів у Києві Надзвичайний та Повноважений Посол КНР в Україні пан Ду Вей.

Делегати уманського вишу під час візиту мали змогу зустрітися з поважним представництвом, зокрема, керівником відділу з питань освіти при посольстві Китайської Народної Республіки в Україні паном Ван Чжин Гуо, поспілкуватися щодо перспектив подальшої співпраці Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини з вищими навчальними закладами Китаю та Інститутом Конфуція.

Про це поінформували в прес-службі УДПУ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100