реклама

реклама

Створення у Золотоноші індустріального парку – дуже перспективна справа, вважають провідні українські економісти, наголосив під час п’ятничної прес-конференції міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський.

3404_1_2

3a7720f293b1b16d6972c1d6d13932fd Індустріальний парк – особлива, юридично оформлена, територія з будівлями для розміщення виробничих цехів та необхідними комунікаціями.

– Ми створюємо індустріальний парк одні з перших в Україні, – зазначив міський голова. – Розташування нашого міста – унікальне і з погляду географії, і з погляду економіки. Ми – на перетині автомобільних шляхів, маємо залізницю, можливість розвитку водного шляху. Ці чинники ми повинні використовувати.

За словами Віталія Олександровича, передбачено, що територія індустріального парку спочатку становитиме 25 га із перспективою її збільшення до 100 га.

– Там розташовуватимуться не одне і не два підприємства, а індустрія – це робочі місця, надходження до бюджету. Тож невеличке місто з населенням до 30 тисяч осіб може бути промисловим центром у сільськогосподарській місцевості, – наголосив міський голова.

Нещодавно заступник голови Черкаської облдержадміністрації Ярослав Березань розповів у інтерв'ю сайту «ІнфоМІСТ», що майбутнім інвестиційним парком у місті Золотоноша зацікавилися інвестори з Польщі та Туреччини.

– Наприкінці січня відбудеться зустріч із компанією, яка є оператором індустріального парку в Туреччині. Можливо, нам вдасться їх затягнути на індустріальний парк Золотоноші, – висловив сподівання заступник голови ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 MICHAEL 24.01.2017 15:03
В Золотоноші якраз і працюють підприємства, і інвестиції туди залучаються, а у нас в Черкасах???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Реаліст Комаров 23.01.2017 21:45
Коли ми вже хоч щось почнемо випускати і виготовляти? Хай навіть ті ж авто збирати з готових деталей. Вже нам обіцяли і завод Сатурн, і сміттєпереробни йю Хоча Сатурн наче працює, але подивіться на його асортимент- цим товаром Європу не завоюєш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100