реклама

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко доручив департаментам, комунальним закладам, установам та підприємствам Черкаської міськради «впродовж двох місяців 2017 року здійснювати закупівлю товарів через систему електронних державних закупівель ProZorro за умови, що очікувана річна вартість предмета закупівлі дорівнює або перевищує 20 тисяч гривень». Це розпорядження Бондаренко опублікував у «Фейсбуці».

Бондаренко Цей досвід у подальшому буде проаналізовано і зроблено висновки, чи слід його продожвувати.

«Як і обіцяв, розпорядження "Про рекомендацію щодо застосування системи електронних державних закупівель ProZorro" підписано, – написав пан Бондаренко. – Протягом двох місяців департаменти, комунальні заклади, установи та підприємства Черкаської міської ради здійснюватимуть через систему ProZorro закупівлю товарів вартістю від 20 тисяч гривень».

Водночас, у розпорядженні не зазначено, з якого моменту відбувається відлік «двох місяців 2017 року». Крім того, це розпорядження, вочевидь, не стосується закупівлі послуг.

У коментарі до цього допису міського голови громадська активістка Вікторія Феофілова зазначила, що ProZorro «працює там, де є політична воля керівництва міста. Всіх інших вчать і змушують ці знання застосовувати. А якщо ви знову даєте щось на відкуп вашим "департаментам" то отримаєте те, що і було: «Ніякої доцільності! Прямі угоди – краще, швидше і передбачуваніше». Питання треба ставити руба і без альтернатив: треба працювати в ProZorro – тільки тоді і буде толк, доведено життям».

16265277_1209895245796088_9106604204395617661_n

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Сергій 25.01.2017 21:11
Місцевий клоун, ті що "потрібні" тендери провели, а тепер він повернув допорогові закупівлі через Прозоро, невже він думає, що всі дебіли і ніхто не бачить, що робиться в Черкасах?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 П 25.01.2017 20:51
На мою думку, за п.2 бить автора цього опусу і того, чий підпис унизу стоїть, чимось важим по тому місцю, яке у них голову заміняє.
Оскільки ВСЯ інформація у базі ВІЛЬНО ДОСТУПНА, то п.2 повинен би виглядати так: «Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради проводити аналіз ефективності використання бюджетних коштів департаментами, комунальними закладами, установами та підприємствами Черкаської міської ради шляхом порівняння ціни акцептованих ними пропозицій у системі "Прозорро" із середньоринкови ми цінами.»
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100