реклама

реклама

В ніч з 27 на 28 січня 2017 року державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Черкаської області спільно із працівниками водної патрульної поліції затримали трьох порушників, які займались незаконним виловом водних живих ресурсів на території орнітологічного заказника загальнодержавного значення «Липівський». Порушники намагались за допомогою механізованого засобу пересування зникнути з місця пригоди, але завдяки злагодженим діям поліції та держінспекторів не встигли цього зробити.

При проведенні огляду у порушників виявлені заборонені знаряддя лову — дві сітки мисинові загальною довжиною близько 140 метрів, та браконьєрський улов — тридцять сім товстолобиків. Завдана шкода навколишньому природному середовищу склала 15725 гривень.

На правопорушників складені адміністративні протоколи за статтею 91 КУпАП. Незаконні засоби пересування, риба та дві сітки вилучені працівниками слідчо-оперативної групи, яка була викликана на місце події.

Державна екологічна інспекція попереджає «любителів» браконьєрської риболовлі про продовження постійного контролю за дотриманням вимог природоохоронного законодавства на території заказника загальнодержавного значення «Липівський».

Про це повідомили в державній екологічній інспекції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Сидоров 29.01.2017 10:43
Нічого святого для виродків. Тілько гроші, нажива.Зараз. А після них хоч трава не рости.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100